Alle projecten

Jong en vol ambitie


Je bent jong en vol ambitie. Dat geldt ook voor Peter, een jongeman in Tanzania. Hij wil arts worden. Maar met arme ouders die rond moeten komen met € 70 per maand voor een groot het gezin, is het voor hem onmogelijk te gaan studeren. Want Peter wil arts worden en de studie die hij wil volgen duurt twee jaar en kost per jaar € 470. Totaal is er dus € 940 nodig.  Voor zijn ouders een onhaalbaar bedrag. Maar na deze twee jaar studie en het behalen van zijn diploma kan Peter gegarandeerd in dienst van de overheid verder studeren en werken. Wij willen Peter graag deze kans geven.

 

Ook Enea is een van de kansarme meisjes die wij willen helpen op weg naar een zelfstandig bestaan. Al jong verloor ze haar ouders. Reuze blij kunnen we haar maken met een eigen naaimachine. Ze krijgt les in het maken van kleding en verschillende gebruiksvoorwerpen die ze kan verkopen en daardoor bouwen aan een eigen bestaan.

 

Ibrahim een jonge man zonder ouders die al als kleine jongen bij zijn oma kwam wonen kan geweldig goed leren. Helaas is er geen geld voor zijn studie. Wij willen Ibrahim heel graag een kans geven, zodat hij,  als hij zijn studie heeft afgerond weer terug kan naar Isoko waar hij vandaan komt. Daar wil hij de kansarme kinderen les gaan geven. Is dat niet en geweldig initiatief?

Help jij ook mee om de droom van jonge mensen als Peter , Ibrahim en Enea te verwezenlijken?

               

FAJA LOBI FRIENDS FOR FUTURE  Voor giften:  NL 44 RABO 0118 2291 68 / jong en vol ambitie      

 

 


Voer een bedrag in om te doneren €